Het Soul Alignment Kaartendeck

Dé magische, praktische tool waarmee jij een leven kunt creëren die resoneert met jouw zielsessentie.

Soul Alignment Box | Ik ben Tamaraa
Soul Alignment Box | Ik ben Tamaraa

Ontdek de magie van Soul Alignment ✨

Dit kaartendeck is dé magische, praktische tool voor lichtwerkers. 

Geïnitieerd door Nayelio, mijn zoontje, vanuit de zielswereld. Zijn korte leventje op Aarde krijgt ontzettend veel betekenis met dit magische kaartendeck, doordat het zijn missie en boodschappen uitdraagt. 

Nayelio wil jou de weg laten zien om je weer te helpen thuiskomen in jezelf. Door de ‘scheidingslijn’ tussen je aardse zelf en je zielsessentie op te heffen, zodat jij stralend jezelf weer mag zijn.

Voel jij de roeping van je ziel om met Nayelio’s kaartendeck te werken?

Dit is niet zomaar een kaartendeck.
Het is een innerlijke reis naar je zielsessentie.

Ik introduceer met veel trots...

Het Soul Alignment kaartendeck

55 magisch transformerende kaarten die je in verbinding brengen met jouw zielsessentie.

Het Soul Alignment kaartendeck bestaat uit 55 magische en transformerende kaarten. Die verdeeld zijn in 5 thema’s, die staan voor de 5 delen van jezelf en je meenemen op een innerlijke reis langs:

De (soms onderdrukte) delen in jou, die ten volle gezien, gehoord en geliefd mogen worden, zodat jij een leven kunt creëren die resoneert met wie jij echt bent.

Klik op 1 van deze 5 kaarten voor een sneak peak!

Welke kaart heeft een boodschap voor jou?

Wat maakt dit kaartendeck uniek?

Gechanneld vanuit de zielswereld

Dit kaartendeck is ontstaan vanuit een liefdevolle en magische samenwerking met mijn sterrenzoontje Nayelio. Elke boodschap is omhuld met zijn liefdevolle energie en wijze zielsperspectief!

Diep transformerende kaarten

Elke kaart komt binnen tot in het diepste van je zijn met hun magische illustraties en rakende woorden. Ze prikkelen je om in beweging te komen. Om dingen te veranderen in jezelf en in de wereld om je heen. Zo brengen ze ontzettend veel in beweging!

Holistische bekrachtiging

De 5 thema's voor dit kaartendeck zijn er om jou op alle vlakken van jouw 'zijn' inzichten te geven en in balans te brengen. Ze bekrachtigen wat er gezien, gehoord en omarmd wil worden, in zowel je hoofd, je hart, je ziel, je lijf als je buik. Jij mag er zijn precies zoals je bent!

Hoe kan dit kaartendeck jou helpen?

Je kunt dit kaartendeck gebruiken om de 5 delen van jezelf in balans te brengen met elkaar. In een wereld waarin we voornamelijk vanuit ons hoofd leven, is het heel lastig om te leven vanuit soul alignment.

Ons mentale zelf is over het algemeen overactief en ons emotionele zelf veelal onderdrukt. Met alle gevolgen voor ons fysieke zelf. Waardoor de meeste mensen moeilijk verbinding kunnen maken met hun authentieke en hogere zelf.

Je kunt dit kaartendeck dagelijks gebruiken of inzetten bij de start van een nieuwe fase in je leven, om jezelf ten volle te kunnen laten ‘zijn’. De kaarten helpen je dan met het: 

Dit kaartendeck is Verbindend Verlichtend Verrijkend

Verbindend, verlichtend en verrijkend

Pre-order hier jouw kaartendeck
& ontvang jouw kaartendeck begin februari 2024

Soul Alignment Box | Ik ben Tamaraa

Soul Alignment Kaartendeck + Pre-Order Bonussen

€ 143,-
€ 55,-

De verzendkosten worden na het invullen van je adres & land automatisch berekend – voordat je betaalt.

Deze pre-order bonussen ontvang je er tijdelijk GRATIS bij...​

BONUS 01

Soul Alignment Activatie

Laat mij je meenemen op reis naar je Hogere Zelf samen met Nayelio. Tijdens deze Soul Alignment Activatie ga je op reis naar het Universum en de Akasha Kronieken. Vanuit een sterke gronding in je fysieke lichaam, activeren we daar jouw zielsherinneringen. Waardoor er in je dagelijkse leven als het ware een ‘trein’ op gang komt en je steeds meer flow en synchroniciteit zal ervaren.

(t.w.v. €33,-)

BONUS 02

Online Workshop Soul Alignment kaartlegging

In deze online (opgenomen) workshop deel ik de speciale Soul Alignment kaartlegging met jou. Deze legging helpt je om helder te krijgen welke stappen jij mag nemen om harmonie te brengen in de 5 delen van jouw zijn. Ik laat je stapsgewijs zien hoe je deze legging kunt doen, zodat je ermee aan de slag kan voor jezelf, je naasten of klanten.

(t.w.v. €33,-)

BONUS 03

30-daagse Soul Alignment Journal

Om nog meer diepgang te brengen in de kaarten, heb ik een 30-daagse Soul Alignment Journal voor je gemaakt. Hiermee kun je jouw innerlijke reis naar zielsessentie begeleid en geïnspireerd bewandelen. De journal zit vol met ruimte voor kaartleggingen, zelfreflectie en begeleiding om jouw boodschappen om te zetten tot praktische en heldere acties. Na deze 30 dagen voel jij je helemaal verbonden met wie jij bent!

(t.w.v. €22,-)

Kennen wij elkaar al?

Ik ben Tamara

Toen mijn zoontje Nayelio overleed, zes dagen na zijn geboorte, was ik bang dat ik mijn bed niet meer uit zou kunnen komen. Maar het tegenovergestelde gebeurde… Door mijn connectie met Nayelio – aan de andere zijde – kreeg mijn leven ineens zoveel meer betekenis. Hij nodigde mij uit om zijn boodschap voor de Aarde uit te dragen in dit kaartendeck, en zo veranderde Nayelio’s overlijden ineens in het begin van onze reis samen.

Een paar maanden na Nayelio’s overlijden, kwamen er telkens kaartendecks op mijn pad. Je herkent het misschien wel, dat iets op een gegeven moment in zoveel vormen voorbij komt, dat je voelt dat je er iets mee hoort te doen. Zo besloot ik na een heleboel hints een cursus te volgen over het creëren van een kaartendeck. Ik had geen idee hoe je zoiets maakte en liet me graag meenemen. 

Ik was in shock hoeveel energie er begon te stromen tijdens deze cursus. In 2 dagen had ik Nayelio’s hele plan uitgewerkt. De visie van het kaartendeck, de teksten voor de 55 kaarten en een 1e concept illustratie.

Ik was verbaasd en enorm onder de indruk!

Maar na deze dagen viel het project even stil en mocht ik het loslaten. Tot er op een dag een instagram story van Melania van Miss Pink Coconut voorbij kwam. Ze wou graag een kaartendeck met iemand creëren en zei: als je voelt dat je een kaartendeck wil maken, dan is dit misschien jouw teken van het Universum.

Natuurlijk heb ik diezelfde dag nog gereageerd.

Melania had voor mij al eens een prachtige illustratie gemaakt van mij en Nayelio die me heel dierbaar is – de illustratie die je nu op de voorkant van het kaartendeck ziet stralen – en ik wist dat onze visie zou kunnen omzetten tot de magische illustraties die ik voor ogen had.

Na de samenwerking met Melania, sloten er steeds meer mensen, geheel vrijwillig, aan bij ons project. Om de teksten mooi te krijgen, mee te voelen met de details van de kaarten, waardevolle podcasts met mij te creëren, mijn website na te kijken en me te helpen met de zoektocht naar de juiste drukker. 

Ik kan niet anders zeggen dat dit de meest bijzondere co-creatie is die ik ooit heb gemaakt. Het wordt gedragen door vele mooie zielen en geleid door mijn lieve Nayelio. Allemaal zodat jij met dit kaartendeck een super krachtige tool in handen hebt, om een leven te kunnen creëren in afstemming met je ziel.

Resoneer jij met ons kaartendeck? En voel jij dat je er 1 thuis wil hebben? Dan stuur ik er met veel liefde 1 naar je toe! 

Voor wie is dit kaartendeck wel en voor wie is het niet gemaakt?

Dit is WEL voor jou als jij….
Dit is NIET voor jou als jij….

Ben jij er klaar voor om thuis te komen in jezelf

Pre-order hier jouw kaartendeck
& ontvang jouw kaartendeck begin februari 2024

Soul Alignment Box | Ik ben Tamaraa

Soul Alignment Kaartendeck + Bonussen

€ 143,-
€ 55,-

De verzendkosten worden na het invullen van je adres & land automatisch berekend – voordat je betaalt.

Twijfel je nog?

Misschien heb je 1 van deze vragen...

Praktische vragen

Een pre-order bestelling betekent dat jij jouw Soul Alignment kaartendeck besteld, terwijl de kaarten nog gedrukt worden bij de drukkerij.

We verwachten de levering van het Soul Alignment kaartendeck eind januari 2024. Zodra ze binnen zijn, dan ga ik ze zo snel mogelijk voor jou inpakken en verzenden! Hier krijg je uiteraard een mailtje over.

We beloven in ieder geval dat jouw kaartendeck (mocht er niks geks gebeuren met de levering) begin februari bij jou geleverd.

Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Dus wanneer je in België of Duitsland woont, dan kan dit zeker.

Woon je in een ander land en wil je daar graag het kaartendeck ontvangen? Stuur dan even een mailtje naar mail@ikbentamara.nl en dan kan ik kijken naar de mogelijkheden!

De verzendkosten die je betaalt hangen af van of je in Nederland, België of Duitsland woont. 

De verzendkosten voor Nederland bedragen:

Pakket met Track & Trace: € 6,25*

De kosten voor het verzenden van producten naar België bedragen € 9,50* en naar Duitsland € 11,65*

*Deze tarieven gelden vanaf 1 januari 2024.

Het kaartendeck wordt altijd via pakketpost verzonden. De levering hiervan bedraagt ca. 2-5 werkdagen (verzending van het pakket).

Verzenden naar overige landen gaat in overleg (stuur hiervoor even een mailtje naar mail@ikbentamara.nl).
De verzendkosten hiervan wijken af vergeleken met verzending binnen Nederland, België of Duitsland.

Alle vermelde prijzen zijn dan ook exclusief verzendkosten. Tijdens het afrekenen, na het invoeren van je adres en land, worden automatisch je verzendkosten berekent.

Je bestelt nu het kaartendeck in de pre-order, wat betekent dat het kaartendeck nog gedrukt en geleverd moet worden. Wij werken met heel veel liefde aan het creëren van alle kaarten voor het deck en daarna gaat de drukker aan de slag met het maken van alle kaartendecks. 

De drukker heeft aangegeven alle kaarten eind januari 2024 te kunnen leveren! Zodra ze binnen zijn, dan ga ik er natuurlijk meteen voor zorgen dat jouw kaartendeck zo snel mogelijk ingepakt en verzonden wordt. 

Jouw kaartendeck is sowieso begin februari bij jou binnen!

Yes, dat kan je zeker! Na je bestelling ga ik jouw pakketje inpakken. Zodra jouw pakketje met de post is meegegeven, ontvang je in je mailbox een track & trace code. Daarmee kun jij precies in de gaten houden waar jouw pakketje is. 

Ja, dat kan! Wanneer jij een bestelling in jouw winkelwagen hebt geplaatst, dan kun je zelf invullen welk aantal je wil hebben. 

Zeker kan dat. Binnen 14 dagen na aankoop, kun je het kaartendeck, ongebruikt en niet beschadigd, naar mij retour sturen.

De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor jouw eigen rekening. Maar het totaalbedrag van €55,- plus de verzendkosten voor het ontvangen van je pakketje krijg je van mij terug.

Om de retour te regelen hoef je mij alleen een mailtje te sturen (opgave van reden is niet verplicht), zodat ik weet dat er iets retour komt. Én je kunt je retourzending gemakkelijk regelen via de mails die je van mij ontvangt na je bestelling!

Maar om het retourneren te voorkomen, wil ik je vooral uitnodigen om bij twijfel het Soul Alignment kaartendeck niet te kopen.

Het kaartendeck is magisch en transformerend. Het is belangrijk dat werken met deze energie met jou resoneert.

Ik heb er dan ook het volle vertrouwen in dat wanneer als het goed voelt voor jou, jij vanuit alignment jouw bestelling plaatst. 

Zeker weten! Ik vind dit ontzettend belangrijk. Te vaak bestel ik pakketjes waarbij ik vrijwel alles gelijk in de papierbak gooi en me afvraag hoe goed het gerecycled kan worden. 

Ik wil graag rekening houden met het milieu. Daarom heb ik zoveel als mogelijk milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal ingekocht. Alle verpakkingsmaterialen en ook het kaartendeck zelf zijn FSC gecertificeerd of gemaakt van eco materialen. 

Ik probeer zo mijn best te doen om mijn steentje bij te dragen aan een betere wereld <3

Kun je de vraag die jij hebt niet vinden tussen de meestgestelde vragen en antwoorden? Klik dan rechtsonderin het scherm op het WhatsApp knopje en dan kun je direct aan mij jouw vraag stellen. 

Ik help je graag en vrijblijvend om te voelen of het Soul Alignment kaartendeck bij jou past!

Kaartendeck vragen

Yes, in elk kaartendeck zit een waardevolle gids met verdiepende inzichten, uitleg en reflecterende vragen voor elke kaart.

Zeker kan ik je helpen. Het advies dat ik altijd geef aan mensen die twijfelen is eigenlijk tweeledig.

Allereerst.. twijfel je? Dan zeg ik: nu niet kopen!

Voel geen druk om nu een besluit te nemen. Er is een tijd en plek voor alles. En als jouw gevoel zegt dat dit niet de juiste tijd is om met het Soul Alignment kaartendeck te werken, dan is het niet de juiste tijd. 

Anderzijds, is het ook heel vaak zo dat we ons laten tegenhouden door de angst voor onze eigen grootsheid. 

Dit kaartendeck is niet zomaar een kaartendeck. Het is een reis die je begint. En daar moet je wel klaar voor zijn. 

Ik zou dan ook zeggen: laat het voor nu even los. Bekijk na één of twee nachtjes slapen nog eens deze pagina, en voel eens of er dan al meer helderheid is over wat goed voelt voor jou.

Of laat het helemaal los en zet de intentie uit naar jouw gidsen, dat ze je blijven herinneren aan het kaartendeck wanneer het ‘de bedoeling’ is dat je ermee mag werken!

Ik snap dat je dat vind. Er zijn natuurlijk een heleboel kaartendecks van grote namen die goedkoper zijn. En dat heeft 1 belangrijke reden…

Ze werken met een massa productie en kunnen daardoor tegen veel lagere kosten de kaarten inkopen.

Mijn aantallen zijn natuurlijk veel lager en mijn kosten per kaartendeck zijn veel hoger.

De prijs van € 55,- betekent dat ik hiermee:

  • Alle kosten kan dekken om dit kaartendeck magisch te laten illustreren door ontwerpster Melania van Miss Pink Coconut 
  • Een prachtige luxe doosje en en luxe kaarten kan laten drukken, die het kaartendeck de magische uitstraling geeft die zo passend is.
  • Natuurlijk verzend- en verpakkingsmateriaal kan inkopen om ook mijn bijdrage te leveren aan de natuur.
  • Én er zelf er ook nog wat aan over houd om met mijn gezin van te kunnen leven 🙂

Daarnaast voelde het getal 55 ook magisch en resonerend. Het getal 55 staat voor transformatie en komt overal terug in het kaartendeck:

  • het kaartendeck gaat over de 5 delen van jezelf
  • er zijn 5 thema’s
  • er zitten 55 kaarten in het deck. 
 

I love that! Dus als je voelt dat de € 55,- het waard is voor jou, dan is 1 van de kaartendecks zeker voor jou bedoelt. Ik stuur het met liefde naar je op ❤️

Naar mijn mening niet, maar het ligt er natuurlijk altijd aan wat jij gewend bent. 

Mijn favoriete kaartendeck “Het Universum staat achter je” – naast mijn eigen deck natuurlijk – heeft 54 kaarten.

Ongeveer gelijk dus. Maar dan nog met 1 kaart en een boekje extra er bij.

Besides that.. de 55 kaarten horen stuk voor stuk in het kaartendeck. Dus ik kijk zelf niet zozeer naar hoe dik het deck is. Maar meer naar wat je er mee kunt doen ❤️

De kaarten zijn 80 x 120 mm. Door mijn ervaring met de vele kaartendecks die ik zelf heb, merkte ik dat dit wel de maat is die prettig ligt in je hand, groot genoeg is om mooi neer te leggen en ook fijn is om te schudden.

Het Soul Alignment kaartendeck mocht een tool worden die je kunt gebruiken om verbinding te maken met jezelf & je zielsessentie. 

Hij gaf door dat de 5 delen van jezelf (hoofd, lichaam, emoties, hart, ziel) de basis zijn van het kaartendeck. 

Wanneer je je verloren, gefrustreerd of zoekende voelt, dan is er altijd 1 van die delen in onbalans.

En de grote challenge voor ons op Aarde op dit moment is deze 5 delen van jezelf volledig durven toelaten. Zodat ze naast elkaar kunnen bestaan in harmonie.

Dit kaartendeck neemt je mee naar alle delen van jezelf. Niet alleen maar in het moment, maar ook voor de rest van je leven.

Nayelio blijft telkens dan ook zeggen: “it’s not just a carddeck, it’s a journey.” ✨❤️

Als channeler kan ik communiceren met zielen die niet meer hier op de Aarde zijn. Hierdoor ontvang ik boodschappen van Nayelio en kon hij me uitnodigen om met hem samen dit Soul Alignment kaartendeck te creeëren.

Mensen vragen me ook wel eens: hoe concreet vertel Nayelio jou dingen over dit kaartendeck?

Nou, eigenlijk best wel concreet….

Hij communiceert meestal met me in krachtige zinnen. Laatst deelde hij me bijvoorbeeld ineens deze wijsheid: “Je hoeft niet naar je levensmissie te zoeken, het vindt jou.” Die woorden komen dan binnen bij me en deze schrijf ik gelijk op als tekst voor bij het kaartendeck.

Tijdens het uitwerken van de ideeën voor de kaarten, is het minder concreet en voelt ons werk samen meer als een samensmelting.

Ik schrijf mijn ideeën op en hij begeleid mij met gevoelens en inzichten. Waardoor ik weet waar hij naar toe wil, wat helemaal kloppend is en waar ik nog even aan mag werken.

Het is voor mij persoonlijk magisch om zo met mijn kindje te mogen werken! Het heft mijn aardse verdriet van zijn gemis hier bij ons niet op. Maar het brengt wel verlichting en innerlijke rust om Nayelio’s woord te mogen verspreiden! ✨❤️

Melania van Miss Pink Coconut heeft de kaarten met veel liefde magisch geïllustreerd. 

Melania is de artiest en oprichter van Miss Pink Coconut. Ze creëert magische, etherische illustraties, die jou laten verbinden met je innerlijke god(in) & je inspireren om jouw leven ten volle te leven. www. misspinkcoconut .com

Ik had een ‘magisch portret’ van Nayelio en mij bij haar besteld en zag al hoe fantastisch mooi zij mijn visie tot leven kon brengen.  (Dit magische portret is de basis van de magisch mooie voorkant van het kaartendeck doosje geworden!)

Toen Melania vroeg wie er met haar een kaartendeck wilde creëren, wist ik dat ik haar een berichtje moest sturen!

Daarna sloot Augiaz, mijn partner en Nayelio’s papa, als grafisch vormgever ook aan. Met zijn creatieve skills heeft hij Melania ondersteunt met alle teksten voor de kaarten krachtig opmaken. En hij is verantwoordelijk voor het prachtige doosje van het deck, het boekje én deze website.

Ik ben ontzettend trots op mijn creatieve team!

Zeker. Dat vind ik heel leuk zelfs!

Ik heb een speciale inkoopsprijs voor het kaartendeck wanneer je meerdere kaartendecks inkoopt.

Je mag me een mailtje sturen naar mail@ikbentamara.nl en dan stuur ik je meer informatie toe!

error: Deze content is beschermd!