Over Tamara

Mijn naam is Tamara.

Ik help Lichtwerkers om hun stempel achter te laten op deze wereld met mijn magische tools, zodat zij de impact kunnen maken waarvoor zij hier geboren zijn!

Samen met mijn moeder en zus startte ik in 2017 het succesvolle bedrijf Tri of Light, waar ik honderden (ontwakende) lichtwerkers mocht inspireren en begeleiden om hun levensmissie te leven.

Sinds 2020 bewandel ik mijn eigen pad als soul business coach en thuisonderwijs mama van mijn kindjes. Dit groeide uit tot een bedrijf als Human Design gids en teacher en mama van 4 kindjes.

Na het overlijden van ons 4e kindje Nayelio in 2023, stond mijn leven tegelijkertijd volledig op zijn kop als dat het transformeerde tot iets dat ik nooit had kunnen verwachtten. Nayelio’s overlijden was het begin van onze reis samen en in hetzelfde jaar nog startte ik mijn eigen webshop om het bijzondere kaartendeck te kunnen verkopen die ik samen met Nayelio mocht creëren.

Mijn vrienden zouden mij omschrijven als een zelfbewuste en ambitieuze ondernemer, een eindeloos leergierige student of life en een gedreven, hooggevoelige thuisonderwijs mama. Die het liefst vrije tijd doorbrengt met familie en vrienden, maar nog veel vaker met haar neus in de boeken zit of achter de laptop om te leren en creëren!

Je kunt me vinden op….

www.ikbentamara.nl
Instagram: @tamara_sapulette
Facebook: @ikbentamara.nl

Soul Alignment Kaartendeck | Tamara Sapulette | Ikbentamara.nl
Tamara Tazzelaar
Lees verder
'Ik maak mezelf altijd klein, maar als ik met jou zit denk ik, ik kan zoveel meer! Je laat me zien hoe ik mijn potentieel kan gaan leven.'
Jarka Lisanne
Lees verder
'Ik had een vertrouwd en puur gevoel bij Tamara. Ze laat je volledig in je waarde en weet exact waar ze het over heeft. Dat geeft vertrouwen.'
Kristi Pouwels
Lees verder
'Ik support jouw manier van werken 100%! Je bent een geweldig, prachtig en warm mens! Dankjewel voor het delen van je licht!’
Lia Remmelzwaal
Lees verder
'Tamara is een sprankelende persoonlijkheid! Zij gaf me echt het gevoel dat ze mij zag.'
Nicolette
Lees verder
'Ik voelde een hele sterke verbinding en je hebt me een spiegel voorgehouden. Ik zou uren met je kunnen praten. Dankjewel lieve Tamara voor je inspiratie en voor de mooie persoon die jij bent.''
Kristel
Lees verder
'Je laat tot me doordringen dat wat ik voor en in mezelf ZO normaal vindt, en dat wat er altijd al geweest is, een grote meerwaarde heeft waarmee ik anderen kan helpen. Je stelt de juiste vragen en speelt heel vlot in op wat er verteld wordt.'
Vorige
Volgende

Het overlijden van Nayelio als nieuw begin

Soul Alignment Kaartendeck | Tamara Sapulette | Ikbentamara.nl

Toen ons zoontje Nayelio 6 dagen na zijn geboorte, op 13 maart 2023, overleed stond mijn leven op z’n kop. Ik was bang dat ik er nooit overheen zou komen en niet meer van de bank af zou komen. Maar in plaats daarvan transformeerde mijn leven compleet en voelde ik me krachtiger dan ooit.

Na Nayelio’s overlijden was hij niet echt ‘weg’. Als ziel was hij dagelijks bij me en communiceerde hij met me over waarom hij hier naar de Aarde was gekomen. Zo kwam ik erachter dat het onze zielsafspraak was dat hij hier maar een korte tijd zou zijn. Het was ons plan om op deze manier onze gezamenlijke zielsmissie te realiseren; de sluier opheffen tussen de Aardse werkelijkheid en de zielswereld. Nayelio vanaf ‘boven’ en ik vanaf ‘beneden’.

Onze missie komt tot uiting in de magische en transformerende creaties die je in deze webshop vindt. Onze eerste creatie, het Soul Alignment Kaartendeck, werd in november 2023 gelanceerd en er komen nog veel meer magische tools aan voor jou om mee te werken!

Beluister hieronder mijn podcasts over Nayelio's verhaal

Nayelio's verhaal Deel 1

Hoe ik een sterrenmama werd

In deze podcast neem ik je mee van mijn transformerende zwangerschap tot Nayelio’s geboorte en alle heftigheid die erna gebeurde. Met trots en een traan, deel ik de bijzondere momenten van mijn gezin en hoe wij allemaal eigenlijk al aanvoelden dat Nayelio’s tijd bij ons maar heel erg kort zou zijn…

Nayelio's verhaal Deel 2

Hoe leef je verder vanuit verlies & zielsverbinding

Hoe leef je verder na het overlijden van je kindje? Hoe ziet mijn zielsconnectie met Nayelio er in de praktijk uit? En wat is Nayelio’s grote plan dat hij via mij wil delen met de wereld? Ik vertel je er alles over in deze aflevering!

3 must knows over mij

Om af te sluiten zijn hier nog even 3 leuke weetjes over mij!

1. Het is niet makkelijk om mij mee uit eten te nemen

Ik heb een heleboel intoleranties. Waaronder lactose, varkensvlees, suiker en onnatuurlijke e-nummers. Mensen vinden dit altijd heel zielig voor me, maar ik ben eigenlijk heel trots op mijn lijf. Ze geeft namelijk heel krachtig en duidelijk aan dat deze ‘troep’ niet in mijn lichaam hoort. Het is misschien niet altijd even handig en praktisch in situaties buiten de deur, maar ik leef hierdoor wel ‘verplicht’ gezond en daar ben ik heel dankbaar voor!

2. Ik heb 2 free births gedaan

De bevallingen van onze oudste 2 zoontjes Navajo en Noah hebben mijn partner Augiaz en ik helemaal met zijn tweeën gedaan. Beide keren was dit ongepland. Onze holistische vroedvrouwen woonden verder weg en waren niet op tijd genoeg hier voor onze snelle jongens, die met 3 uur en 10 minuten en binnen 1 uur al op de wereld waren. Dit waren de 2 mooiste en meest bekrachtigende ervaringen die ik ooit heb meegemaakt en ik voel me altijd nog enorm verbonden om iets te betekenen in de wereld van zwangerschappen en bevallingen als een soort van doula. One day! 🙂 

3. Ik geef onze kinderen thuisonderwijs

Nayelio heeft 1 grote zus Nelani (2015) en 2 grote broers; Navajo (2017) en Noah (2020). Ik geef hen met heel veel liefde thuisonderwijs. Mensen denken vaak dat dit gewoon ‘school maar dan thuis is’, maar dat is absoluut niet het geval. Ik stem thuisonderwijs af op ieder kind en kijk wat zij nodig hebben, wat hun leerstijl is en wat hun passies zijn. Daarbij laat ik me leidden door hun Human Design types (ik heb een 3/5 Manifestor, 6/2 Generator en 2/4 Manifesting Generator). De diversiteit vind ik een geweldig leuke uitdaging en ik voel me daarnaast ook elke dag heel dankbaar dat ik zoveel tijd met mijn geweldige kids door mag brengen!

Soul Alignment Kaartendeck | Tamara Sapulette | Ikbentamara.nl

Wil je samenwerken met mij?

Heb je een podcast en wil je mij interviewen? 
Wil je mijn producten aanbieden aan jouw klanten?
Mij uitnodigen om te spreken tijdens een event?
Of heb je een een ander idee voor een samenwerking?

Leuk! Daar sta ik altijd open voor.. ik kijk uit naar je berichtje!

Je kunt hieronder je gegevens achterlaten of een mailtje sturen naar mail@ikbentamara.nl!

error: Deze content is beschermd!