Retourneren & Terugbetalen

Wij doen er alles aan om je goed te informeren over onze producten en stellen service voorop. Voldoet een bestelt product niet helemaal aan je verwachting of heb je je toch bedacht? Jammer, maar geen enkel probleem.

Natuurlijk kun je de producten binnen 14 kalenderdagen, na ontvangst van de producten, retourneren of ruilen, zonder opgaaf van reden. 

Voorwaarden

Voor retourneren en ruilen gelden de volgende voorwaarden:

  • Voordat je het product aan ons retourneert, stuur je een e-mail (met vermelding van het ordernummer) dat je het bestelde product wilt retourneren naar mail@ikbentamara.nl. Zo weten wij dat er iets retour komt. 
  • Het product dient direct  – uiterlijk binnen 14 dagen na de retour aanmelding – te worden teruggestuurd.  Jouw retour regel je gemakkelijk door te klikken op ‘ Verzending retour sturen’ in de e-mail met verzendinformatie die je al hebt ontvangen. 
  • Het product is onbeschadigd en niet gebruikt. Verpak het product goed als je het retourneert (het liefst in de verpakking waarin het is verzonden)
 

Producten die retour worden gestuurd nadat de retourtermijn van 14 dagen is verstreken worden NIET in behandeling genomen. 

Indien iets speciaal voor jou wordt gemaakt en/of aangepast, kan er geen aanspraak worden gemaakt op retour.

Ruilen of retourneren via de post

Het desbetreffende product verpak je, onbeschadigd en niet gebruikt, en stuur je terug naar onderstaand adres. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Ikbentamara.nl is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte retourzendingen. Wij adviseren je dan ook om het product terug te sturen met track en trace code, zodat het pakket altijd te traceren is. 

Let op: je dient alles te retourneren ook als je een promotie of gratis cadeau bij je order hebt ontvangen. Bij het ontbreken ervan, wordt dit verrekend met de retourbetaling. 

ikbentamara.nl
p/a Gerard Terborchstraat 45
7606VX Almelo

Terugbetaling

Het orderbedrag inclusief verzendkosten wordt teruggestort op je rekening binnen 14 kalenderdagen, nadat het product in goede staat en met terugmelding per e-mail vooraf,  door ikbentamara.nl zijn ontvangen. De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. 

Mijn verpakking of product is beschadigd bij aankomst, en nu?

Het kan soms voorkomen dat een bestelling beschadigd aankomt.
Wanneer je aan de buitenkant van het pakket al een beschadiging kunt zien, neem het pakketje dan niet aan en vraag aan de bezorger om hier meteen melding van te maken.
Wanneer je het pakketje al hebt aangenomen en er later achter komt dat het product beschadigd is, neem dan zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 48 uur, contact met ons per mail (mail@ikbentamara.nl) en maak foto’s van het beschadigde product.
We overleggen dan samen hoe we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen. 

error: Deze content is beschermd!