Verzenden & Betalen

Gemakkelijk bestellen

Een bestelling bij ikbentamara.nl plaatsen is erg gemakkelijk. Als je een product hebt gevonden die je graag wil hebben, klik je op het artikel en plaats je deze vervolgens in het winkelmandje. Ben je klaar met shoppen dan kan je eenvoudig jouw bestelling afronden door te betalen.

Betalen kan heel eenvoudig door een betaalmethode te selecteren. Wij bieden de mogelijkheid om te betalen via iDeal en Bancontact.

Zo snel mogelijk verzonden

Wij doen ons uiterste best om bestellingen zo snel mogelijk bij jou af te leveren. Wij verzenden jouw bestelling binnen 5 werkdagen, tenzij op de productpagina anders staat weergegeven. Alternatieve indicaties van de levertijd van een product staan vermeld op de productpagina. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo snel mogelijk van op de hoogte.

Alle vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Deze verzendkosten worden tijdens het afrekenen aangegeven.

De verzendkosten voor Nederland bedragen:

Brievenbus Pakket: € 4,20*
Pakket met Track & Trace: € 6,45*

Levering van brievenbus pakketten verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag (na aflevering van het pakketje) tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Je ontvangt altijd een track & trace code van je bestelde producten nadat deze zijn aangeboden bij de pakketbezorger.
De track & trace code wordt naar het e-mailadres gezonden waarmee je de bestelling hebt geplaatst . Je kunt de aflevering van jouw order gemakkelijk volgen op de website van de bezorgdienst.

Bij feestdagen kan de levering iets langer duren dan normaal (houdt dan rekening met 1 á 2 werkdagen extra).

Verzending naar het buitenland
De kosten voor het verzenden van producten naar België bedragen € 11,00* en naar Duitsland € 11,50 (excl. BTW)*
Deze worden altijd via pakketpost verzonden. De levering hiervan bedraagt ca. 2-5 werkdagen (verzending van het pakket).

Verzenden naar overige landen gaat in overleg (stuur hiervoor even een mailtje naar mail@ikbentamara.nl).
De verzendkosten hiervan wijken af vergeleken met verzending binnen Nederland, België of Duitsland.

Je kunt ons altijd een e-mail sturen of via de chatbox op deze pagina een bericht sturen, zodat we kunnen berekenen wat voor jou de verzendkosten zullen bedragen.

*Deze tarieven gelden vanaf 1 januari 2024.

Let op: Brievenbus formaat
Bij een te kleine brievenbus kan het voorkomen dat de bestelling niet afgeleverd wordt.
Woon je bijvoorbeeld in een ‘oud’ huis dan is het mogelijk dat het formaat van je brievenbus smaller is dan 26,5 cm. Kies dan voor een ander afleveradres. Je kunt ervoor kiezen om het te laten afleveren op je werk. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet kunnen leveren of de extra kosten in verband met een te kleine brievenbus. 

Onjuiste adres
De bestellingen zullen naar exact hetzelfde adres verstuurd worden als opgegeven bij jouw bestelling. Ik Ben Tamara is niet verantwoordelijk voor het invullen van onjuiste adresgegevens bij de bestelling. Ik snap natuurlijk wel dat dit ontzettend vervelend is. Wanneer je er achter komt voordat het pakketje naar je verzonden is, stuur ons dan zo snel mogelijk een mail naar mail@ikbentamara.nl, zodat we het adres nog kunnen aanpassen.

Bevestiging
Zodra de bestelling is geplaatst, ontvang je direct een bevestiging per e-mail (naar het vermelde e-mailadres in de order). Mocht je deze niet ontvangen hebben, check dan je Reclame- of Spambox. Mocht je helemaal niets hebben ontvangen, mail dan zo snel mogelijk naar mail@ikbentamara.nl. Wij kunnen dan checken of jouw bestelling goed is ontvangen en verzonden zal worden.

error: Deze content is beschermd!