Vragenlijst

Human Design Geboorteboek

Wat tof dat je me wil helpen met het creëren van een super waardevol Human Design Geboorteboek!

Mijn intentie is een boek creëren die je ieder kind gunt bij zijn of haar geboorte.

Het boek die jij aan je ouders, verzorgers en leraren had willen geven, zodat zij jou ten diepste konden begrijpen en begeleiden op jouw levenspad. Én ook een boek die jij kunt gaan gebruiken om de anderen te helpen op hun levenspad, zodat jij ze beter kunt begrijpen en begeleiden vanuit wie ze werkelijk zijn en wat hun potentie is.

Ik ben ontzettend benieuwd naar wat jij graag in dit geboorteboek wil zien!

Vul hieronder de vragenlijst in

SUPER bedankt voor jouw tijd!

Ik waardeer het enorm dat je de tijd en moeite hebt genomen om mij te helpen. Alle input die ik krijg neem ik mee om een geboorteboek te creëren waar we samen heel veel mensen mee kunnen helpen! 

Liefs,

Tamara

Soul Alignment Kaartendeck | Tamara Sapulette | Ikbentamara.nl
error: Deze content is beschermd!